PRESTATIONSTIPS

Vecka 22
Har du tänkt på om de regler/normer som du valt att leva efter fortfarande är up-to-date? Är det så att du lever med värderinger som du skaffat dig för länge sedan? Kan det finnas en poäng med att du försöker ompröva din syn på olika saker som har att göra med prestationen?! Ja, självklart. Normer och regler är bra om de är tidsenliga och ger energi men direkt förlamande när de begränsar din prestation. Pröva redan idag med att kritiskt granska någon regel som du följt i hundra år. Att på det här sättet ompröva tidigare beslut hjälper hjärnan att hitta nya prestationsmål och utmaningar.

Vecka 21
Gör något idag som bara du vill! Skäm bort dig, bada bubbelbad, sätt i dig tre påsar chips, hyr åtta videofilmer etc. Stryp Jante för en dag och var inte så förbaskat duktig och ambitiös! Jag lovar dig att du inte blir någon sämre idrottare för det här men din kropp får en chans till frihet bland alla krav och förväntningar!

Vecka 20
Hur skapar du bilder som gör det osynliga synligt? Om du vill något mycket, mycket starkt - se till att du skapar bilder som gör din vision tydlig. Endast fantasin sätter gränser! Bilder säger mer än tusen ord och bilder har, likt tankar, en tendens att expandera...

Vecka 19
Försök har visat att de som lyckas oftast tar snabba beslut. Snabba beslut som de håller sig till. Den första känslan är ofta den rätta känslan. Uppmana dig själv att fatta snabbare beslut!

Vecka 18
Skapa en daglig "succé-ritual"! Se till att ha svar på åtminstone två/tre av nedanstående frågor. Svara innan du går ifrån hemmet på morgonen. Ta med dig svaren ut till träningen, arbetsdagen, tävlingen eller motsvarande!

Vecka 17
Fatta medvetna beslut! Om du vill ta aktiv del i att forma ditt framtida liv - börja idag med att fatta några nya beslut direkt. Fråga dig själv dessa tre frågor: 1) Vilka värderingar måste jag skaffa mig/ha för att kunna skapa en framgångsmiljö som ger mig bästa möjliga förhållanden att lyckas med min prestation? 2) Vad betyder mest för mig i livet? 3) Vad måste jag göra idag för att vara ännu bättre imorgon!

Vecka 16
"Attityd är allt!", "Människokroppen består av 65 % vatten - resten är inställning!". Känns typen av uttalanden igen? Ja tror nog du känner igen dem. Allt som oftast får man också bevis för att det är inställningen till prestationen som avgör kvaliteten på den samma. Om man bestämt sig för att det kommer att gå bra och att man tycker det ska bli roligt så har det sättet att tänka en tendens att bli verklighet. Jobba lite med din egen inställning till prestation! Se till att den så ofta som det är möjligt är inställd på att det ska gå bra och att det hela tiden finns möjligheter att lyckas.Om företaget Rådgivning Föreläsningar Böcker Webshop Aktuellt Tips Om Johan Plate Kontakt