VAD HÄNDER NÄR DET VÄNDER

1999 skrev vi en bok som hette ”Möta Motstånd”. Boken var egentligen en dokumentation av en föreläsning på temat möta motstånd, och som vi rest runt med i landet. Både föreläsningen och boken fokuserade på hur vi ska förhålla oss till de lite tyngre delarna i livet. Vi förstod ganska snart att vi lyckats slå an en ton hos många människor. Vi blandade fakta, teori och praktik med förnumstiga råd och lite humor. Allt på temat prestation i livet. De som lyssnade fattade snabbt att man inte behövde ha brutit en ryggrad för att känna hur det känns när det blåser emot. Vi har alla våra kors att bära…

Och vi möttes av ett gensvar och en energi som var enorm!

Nu, drygt 450 föreläsningar senare, vill vi bjuda igen! Och vi gör det genom att vända på kuttingen och skriva en bok som inte liknar det vi tidigare gjort. Borta är de långa utläggningarna, textmassan och de förnumstiga råden. Kvar finns bara ett sjok inspirerande bilder och några ord som förhoppningsvis ska ge kraft och mod att möta framgången och bevara den som din.

Bakslugt nog gör vi detta i en tid när det är ganska tufft därute. En djup svacka i konjunkturen har dränerat mångas självförtroende och skapat prestationsmiljöer som inte adderar energi till insatsen utan tvärtom.

Och det kommer fler svackor. Och det kommer fler toppar. Vi vill med denna tankebok hjälpa dig att grunda ur och göra svackorna kortare. Samtidigt som vi vill att du stannar kvar en stund till på toppen och njuter av utsikten!

Vi har försökt bygga boken på ”eget material”, men ibland är det svårt att dra gränsen mellan det man hört, lärt eller skapat själv. Ofta är det ju en mix. Där vi vet ursprunget har vi angett referenser. Om vi i och med detta trampat någon med ”upphovsrätt” på tårna ber vi om ursäkt men utgår ifrån att du bjuder på det som vi bjuder på vårt!

Mycket nöje!


Författare: Thomas Fogdö & Johan Plate
Utgiven: December 2009
Kartonnage
ISBN: 978-91-633-5962-0


Pris: 120.00 kr, inklusive moms. Frakt tillkommer.


Om företaget Rådgivning Föreläsningar Böcker Webshop Aktuellt Tips Om Johan Plate Kontakt