KNOPP & KROPP, SANS & BALANS, MÖTA MOTSTÅND

Nu är boken många frågat efter här! Boken är egentligen tre böcker. Tre stycken favoriter i repris. Storsäljare faktiskt. Omarbetade med nya bilder och delvis nya exempel, men med samma fokus på mental träning och personlig utveckling och med speciellt fokus på balans, kroppens stress och hur man ska tänka när man drabbas av motgång.

De tre böckerna "Sans och Balans", Knopp & Kropp" och "Möta Motstånd" får du i en och samma bok på dryga 650 sidor! Men du betalar bara för en bok!

En "tegelsten", och ett måste för dig som är intresserad av prestationspsykologi!


Kort om Knopp & Kropp

 • Kan man springa av sig ilska?
 • Kan man tänka sig frisk?
 • Hur blir man etta istället för ständig tvåa?
 • Varför fungerar sockerpiller?
 • Vilken inverkan har olika läkemedel på knopp och kropp? Alla som indrottar har säkert insett att prestationer inte formas i knoppen eller kroppen utan i samspelet mellan de båda. I den här boken kopplar författarna ett helhetsgrepp på idrott och prestation och väver med fakta och praktiska exempel ihop det fysiska och psykiska till en spännande, facinerande och praktisk användbar helhet.

  Knopp & Kropp är en inspirerande och tankeväckande bok – du har lika stor nytta och glädje av den vare sig du är aktiv eller ledare.

  Författarna Anders och Johan Plate har båda sysslat med idrott såväl profissionellt som ideellt. Anders är läkare och Johan lärare i beteendevetenskap.


  Kort om Sans & balans

  Din prestationsförmåga är fantastisk!

 • Det finns ”ingen gräns” för din fysiska prestation.
 • Det finns ”ingen gräns” för din psykiska prestation.
 • Det är din bild av vad som är möjligt som styr prestationen
 • och den bilden påverkar du i hög grad själv!
 • Det är ett hisnande perspektiv som Johan Plate, författaren till succéboken Prestationspsykologi i praktiken, pekar på i sin nya bok Sans & Balans.

  Sans & Balans är fylld av exempel och praktiska tips på hur du med psykisk träning kan påverka din bild av vad som är möjligt för att därigenom bli ännu bättre, prestera ännu mera.


  Kort om Möta motstånd

  Möta motstånd
  -Att vända motgång till medgång och medgång till framgång

  1993 vann Thomas Fogdö Världscupen i slalom. Han var Sveriges mest lovande skidåkare på herrsidan när han 1995 bröt ryggraden och blev förlamad från midjan och nedåt. Med enorm viljestyrka, positiv inställning och en stor portion humor har Thomas jobbat stenhårt på att komma igen. Han har lyckats vända en tung motgång till medgång och framgång. Johan Plate är en av Sveriges mest anlitade föreläsare i idrotts- och prestationspsykologi. Johan är beteendevetare och mental rådgivare som sedan många år arbetar med idrottare i såväl lagidrotter som individuella idrotter. Johan har skrivit ett flertal böcker i ämnet prestationspsykologi.

  Inställning - Attityd - Känslomål - Resultatmål - Självförtroende - Motivation - Viljestyrka - Motgång - Medgång - Framgång

  Författare: Anders Plate, Thomas Fogdö och Johan Plate
  Utgiven: Mars 2011
  Kartonnage
  ca 650 sidor
  ISBN:


  Pris: 299.00 kr, inklusive moms. Frakt tillkommer.

  Om företaget Rådgivning Föreläsningar Böcker Webshop Aktuellt Tips Om Johan Plate Kontakt