OM FÖRETAGET

mind your head ab är ett företag som jobbar med konsultverksamhet inom det prestationspsykologiska området. Kunder är idrottsföreningar, enskilda elitidrottare, företag och privatpersoner. Företaget etablerades 1985.

Utifrån kundens behov skräddarsys program som hjälper individer och team att få balans mellan de krav som ställs och förmågan att leva upp till dessa krav. Målet är att så många som möjligt, så ofta som möjligt, presterar så bra som möjligt. Detta utan att för den skull uppleva stress och andra prestationshämmande känslor.

Till företaget är en rad duktiga och erfarna konsulter med beteendevetenskaplig utbildning knutna. De flesta dessutom med egen bakgrund inom elitidrotten.

Verksamheten vilar på vetenskaplig grund och sätter fokus på praktiska tillämpningar av de teorier/mekanismer som styr mänsklig prestation.

IFK Vänersborg, The Academy of KLTK, JMS Motorsport AB, Ridsportförbundet, Sveriges Olympiska Kommitté, SISU, Alpina Herr- och Damlandslagen, AIK Fotboll, IFK Norrköping Fotboll, Helsingborgs IF, AIK Hockey, Djurgården Hockey, Luleå Hockey, Linköping HC, Skellefteå AIK, Södertälje SK, Edsbyn Bandy, Svenska Fotbollförbundet , Svenska Tennisförbundet, ICA-sfären, Strålfors, Sunne Kommun, Trosa Kommun, Tyresö Kommun, Gripen Bandy, Tärnö Säteri, Boden IK, Östersunds IK och över 300 professionella elitidrottare är exempel på några av de som drar/dragit nytta av mind your head ab:s tjänster.


Pragmatiskt tankesätt
Ett pragmatiskt tankesätt där kopplingen mellan praktik och teori alltid är tydlig, kännetecknar vårt sätt att jobba. Det är målet, och inte ramarna som styr verksamheten i vår utbildnings- och fortbildningsfilosofi.

På senare år har näringslivet börjat intressera sig för hur företrädare för elitidrotten använder mental träning för att nå bättre resultat. Som en följd av detta jobbar vi kontinuerligt med flera företag och organisationer. I dessa företag har en grupp medarbetare utsetts som med hjälp av mental träning, och under vår handledning, försöker nå balans mellan person och prestation, mellan krav och förmåga. Arbetet med dessa individuella mentala träningsprogram har hittills varit mycket lyckosamt. Både för individen och företaget

Om företaget Rådgivning Föreläsningar Böcker Webshop Aktuellt Tips Om Johan Plate Kontakt